Odotus on tullut takaisin

Ensimmäiset viikot lapsitiedon jälkeen kuluivat vauhdilla. Viimeinen kesä kahden aikuisen perheessä, ajattelimme (ja puhuimmekin), nyt on nautittava tästä. Tehtävä kaikki mikä vähänkään houkuttaa. Mutta päivät kuluivat nopeasti eikä mitään kovin erikoista aikuispuuhaa tullut eteen: ehkä olemme todella jo riittävästi eläneet kahdestaan ja vain omien mielitekojemme pohjalta päiviä ja viikkoja suunnitellen.

Olen siis alkanut taas odottaa. Ehkä se tapahtui niinä viikkoina, jolloin valuin loma-ajatuksista takaisin työelämään, sen mietteisiin ja suunnitelmiin. Nyt odotan lupaa lähteä hakumatkalle, en enää puhelimen soimista. Yhtäkaikki, odotan taas vaikka luulin (väärin) tämän tunteen päättyvän lapsiesitykseen.

Nyt aika ei lennä, ei niin kuin vielä kesälomalla, lapsitiedon jälkeisessä euforiassa. Onneksi se kuitenkin kulkee, ja joka ilta käy mielessä ajatus siitä, että olemme todella jälleen päivän verran lähempänä kohtaamista.

4 vastausta artikkeliin “Odotus on tullut takaisin”

 1. Voimia tähänkin odotukseen. Itse koin sen aluksi ihan kivaksikin, kun tiesi ketä odottaa. Meillä vain tuli sitten korona ja jouduimme odottamaan yli vuoden, että pääsimme lapsemme luo. Se oli sietämätöntä. Toivon sydämestäni, että korona ei enää lykkää hakumatkoja. ❤️

  p.s nyt kannattaa verkostoitua ja jos mahdollista, etsiä käsiin muut hakumatkaa odottavat. Teistä on paljon iloa toisillenne.

  Tykkää

 2. Avaisitko vähän tietämättömälle, että miksi tässä kestää? Jos teidät on valittu ja te olette lapsen ”hyväksyneet”, niin mitä vielä odotetaan?

  Tykkää

 3. Mä luulin, että odotus olisi ollut helpompaa, kun lapsella on kasvot. Ja olihan se sen pari viikkoa! Mutta sitten, kun tiesi ketä odottaa niin voi, miten pitkiä päiviä ja viikkoja ja kuukausia elettiinkään. Tsemppiä!! ❤️❤️❤️

  Tykkää

 4. Meilläkin hakumatkallelähdön sotki korona ja jouduimme odottamaan matkalle pääsyä pitkään. Vertaistuki oli korvaamatonta tuossa tilanteessa ja edelleenkin, nyt kun ollaan oltu jo jonkin aikaa kotona lapsen kanssa. Toivottavasti pääsette mahdollisimman pian matkaan!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: