Yhtenä yönä meitä on neljä

Unessa saamme lapsiesityksen.

Aiemmin kodissamme käynyt sosiaalityöntekijä oli kannustava, äärimmäisen kannustava. ”Eiköhän se sieltä nyt tule”, sanoi hän useamman kerran ja tarkoitti tietenkin lapsiesitystä. Jos en tietäisi palvelunantomme keskeytetyn, voisi keskustelun perusteella luulla hänen tietävän enemmän kuin voi ääneen lausua. Siksi on uskottava, että hän vain halusi rohkaista meitä, jo usean vuoden tällä tiellä kulkeneita.

Mutta alitajunta, se toivoo. Unen lapsiesitys koskee kahta lasta: tyttöjä, iältään 4 ja 1,5 vuotiaita. Muistan sen lämpimän riemun ja liikutuksen edelleen, miten onnellinen uni.

6 vastausta artikkeliin “Yhtenä yönä meitä on neljä”

 1. Pakko nyt kertoa, että meilläkin palvelunantaja vähän vihjaili, kun lapsiesitystä valmisteltiin. Meidän jono oli aivan jumissa, ja laitoin miehen soittamaan ja kysymään, pitäisikö vaihtaa kohdemaata. Sanottiin, ettei nyt kannata vaihtaa, mutta selitystä ei annettu… Ja kuukauden päästä tuli ihan yllättäen lapsitieto! Ei näistä voi tietää, mutta voisihan se ehkä olla, että teilläkin on jo match odottamassa.

  Tykkää

  1. Toivon niin, tosin sisaruslupa puuttuu 😁 mutta jospa olisi puoliksi enneuni? Tai kahdella askeleella toteutuva enneuni? Toivossa on hyvä elää, etenkin tähän aikaan vuodesta -hyvää joulunodotusta myös sinulle ja lähipiirillesi!

   Tykkää

   1. Mä olinkin juuri tulossa kysymään, kun en aikasemmin ollut asiaa bongannut, että olitteko hakemassa kahta lasta. No. Täällä olikin vastaus valmiina ^^

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: