Kysy adoptio-odottajalta!

Pyhien aika.

Suunnitelmani on käynnistää työhön liittyvä opiskelutehtävä näillä vapailla -niitä riittää, kiitos infernaalisen alkusyksyn. Aion myös käydä jumpissa (vaihdoin salia, mikä ilo on käydä ryhmäliikunnoissa vuosien tauon jälkeen!), juoda viiniä kavereiden kanssa -noh, teetä myös-, tilata kuvakansion viimeisimmiltä reissuilta ja askarrella lapselle Welcome-albumin. Jospa lapsen huoneeseenkin saisi vihdoin taulut seinään.

Silti tekee mieleni puuhailla vielä enemmän jotakin adoptioon liittyvää. Siispä: kysykää te jotakin adoptioteemaista, lupaan vastata!

(Kerron heti perään, että olen aika varma ettei kukaan teistä kysy mitään. Sitten on opeteltava epäonnistumisten sietämistä, kuten eräs tuttu kerran sanoi. En ole siinä kovin hyvä.)

 

 

6 vastausta artikkeliin “Kysy adoptio-odottajalta!”

 1. Tässä mietin, että oletteko te jo sisustaneet lastenhuonetta, kun puhut suunnitelmista laittaa taulut lastenhuoneeseen. Ja jos olette, miten olette sen toteuttaneet? Koska vielähän ei tiedä ikää eikä sukupuolta. 😊

  Meillä kovasti suunnitellaan tulevan adoptiolapsen huonetta, seinät on nyt maalattuna. Pian pääsee hankkimaan huonekaluja. On ihanaa tehdä hankintoja lapselle! ❤

  Liked by 1 henkilö

 2. Millaisena olet kokenut adoptioprosessin? Mikä on yllättänyt positiivisesti? Mikä ollut raskainta?

  Tykkää

 3. Mitä neuvonnassa käytännössä tapahtuu? Onko ne luentoja joistain tietyistä aiheista? Kuinka usein ja paljon niitä on?

  Tykkää

 4. Moi! Adoptioprosessi käynnissä meilläkin, ja psykologin googlaus lausuntoa varten, ja onpas se yllättävän hankalaa…. pystytkö kertomaan hänen nimeään jonka te löysitte?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: