Mitä sinne kuuluu?

Vapaapäivät tuntuvat juuri nyt kovin pitkiltä. Surffaan netissä, pesen matkoilta kertynyttä pyykkiä, plaraan turhautuneena adoptiota käsitteleviä kirjoja. Kierrän kirpputoreja, katselen sillä sillä silmällä lastenvaatteita ja -kirjoja, välillä ostankin jotain. Mikään ei vaikuta ajan kulumiseen,  ja juuri nyt aika on kiinnostavinta mitä on. Ja työläintä.  Tai oikeastaan se, mitä aika vääjäämättä tuo tullessaan, on se mikä kiehtoo ja kauhistuttaa samaan aikaan.

Mitä lapselle tapahtui näinä hitaina viikkoina ja kuukausina? Mistä ruuasta hän piti? Puhuttiinko hänelle äidistä ja isästä, vaikkei vielä tiedetty keitä he ovat?  Vai vastako hän nyt syntyy?  Onko hän vielä biologisella äidillään? Osaako hän laulaa? Mistä väreistä hän pitää, ja saako hän itse valita vaatteensa aamuisin? Pitäisikö hän eilen löytämästäni turkoosista, omenakuvioisesta paidasta? Tai siitä oranssista bodysta, jossa on värikkäitä muffineja?

Pitääkö niitä tosiaan joskus joku?

Näinä päivinä
kohdemaan adoptioviranomaiset ovat käsitelleet meidän hakemuksemme. Odotamme tietoa siitä, lisätäänkö meidät odottajien listalle suoraan vai joudummeko lähettämään lisätietoa. Jännittäviä hetkiä, nämäkin.

Päätin heittäytyä villiksi ja lisätä tänne kuvan silloin tällöin. Kas tässä ensimmäinen, olkaa hyvä:

502972B8-6E0F-41FA-B73E-7CBD76A6A3E4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: