Panda rintarepussa

Lähdemme miehen kanssa kodinkonekauppaan. Matkan varrella on tutuksi käynyt lastentarvikekirpputori, jonka pihaan päätän yllättäen kääntää auton. Mies ihmettelee, mutta tulee mukaan vastustelematta. Teemme kierroksen myymälässä kumpikin omaan tahtiimme, erikseen. Tutkittuaan tarjontaa  mies tulee ällistyneesti hymyillen luokseni:  Näin hyvää tavaraa ja melkein ilmaiseksi, eihän sille lapselle ole järkeä ostaa mitään uutena!

Naureskellen vaellamme kantovälineosastolle. Sieltä löytyy paketistaan käyttämätön Manducan kantoreppu, joka kokonsa puolesta riittää kahteenkymmeneen kiloon asti. Olen katsellut samaa reppua käytettynä netistä paljon kalliimmalla. Avulias myyjä liittyy seuraan ja tiedustelee, minkä ikäiselle lapselle kantovälinettä harkitaan. Tuntuu hassulta vastata, etten tiedä. Myyjä esittelee enempää kyselemättä vaihtoehtoja, mutta pitäydymme Manducassa.

Kotona sovitamme reppua molemmille. Tungen sen sisään pehmopandan, jota kanniskelen kokeeksi ympäri asuntoa. Tuntuu kuin lapsi olisi hetken vähän lähempänä, kuin beige reppu loisi välillemme jonkin kosmisen yhteyden.

Vielä joskus juuri tässä repussa istuu lapsi ja meistä tulee kolmen hengen perhe.

3 vastausta artikkeliin “Panda rintarepussa”

  1. Anteeksi, en halua olla nillittäjä, mutta tiedäthän että kantoreppu ja rintareppu on eri asioita? Tekstissä puhutkin Manducasta, eli kantorepusta, eli hyvä! Mutta otsikossa on sitten rintareppu joka on aivan eri asia…?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: