Onko adoptiohakija asiakas?

Puoliso soittaa palvelunantajan maavastaavalle uudelleen.  Tällä kertaa hän vastaa. Kuulen puhelimesta miten ääni puhuu ja puhuu mutta ei vastaa puolison kysymyksiin. Turhauttavaa. Onkohan hän puhunut lämpimikseen tähänkin asti? Siltä alkaa vaikuttaa, kun viimein selviää että hän on saanut kaipaamamme tiedon melkein kaksi viikkoa sitten. Hän ei siis vain ole ilmoittanut meille ettemme saa lähettää hakemusta vielä tänä vuonna. Mies kertoo äänelle meidän hankkineen näissä viikoissa kaikki asiakirjat. Ääni puhelimessa kuulostaa epäuskoiselta.  Todellako? Niin vastaa mies, niin meitä ohjeistettiin.

Kaikki juokseminen ja ryntäily on ollut turhaa.

Paperit ovat nyt kuitenkin koossa. Siitä olemme tyytyväisiä ja helpottuneitakin.

4 vastausta artikkeliin “Onko adoptiohakija asiakas?”

  1. ARG!!! Olen kyllä ärtynyt puolestanne…mutta en valitettavasti ole lainkaan yllättynyt. Minusta sellainen, joka maksaa kalliin hinnan ”palvelusta” on asiakas. Ainakin kaikkialla muualla kuin adoptiossa. Minulle on tämän prosessin aikana käynyt hyvin selväksi, että lasta toivovat ihmiset ovat niin epätoivoisia, että he sietävät (tai heidän kuuluu sietää) mitä vain ja heitä ei todellakaan tarvitse ”palvella”. Se on yleinen asenne adoption parissa työskentelevillä (toki on poikkeuksiakin ja ihmisiä, jotka tekevät työtä sydämellään). Paperit on nyt teillä joka tapauksessa kasassa. Iloitkaa siitä ja viettäkää rento joululoma siitä asiasta. ❤

    Liked by 2 people

  2. Niin tuttu juttu! Mun mielestäni on ironista, että tätä duopolia kutsutaan palveluntarjoajiksi, adoptiovälitys olisi sopivampi nimi. Palvelun kanssa kun toiminnalla ei tunnu olevan mitään merkitystä. Kaikki tieto tulee ymmärtää itse kysyä, oma-alotteisesti ei infoa juuri irtoa. Todella raivostuttavaa, etenkin kun maksetaan kuitenkin melkoisia summia. 😐

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: