Nytkähdys

Asiat etenevät jälleen.

Tapaamme sosiaalityöntekijämme ja käymme läpi toivomamme korjaukset kotiselvitykseen. Puoli tuntia, ja hän nyökyttelee: muutokset ovat hänen puolestaan ok. Hän lupaa lähettää paperit kohti adoptiolautakuntaa parin päivän sisällä. Tai jos tarkkoja ollaan, hän lähettää ne ensin kollegalleen kansainväliseen adoptiopalveluun, ja kollega hoitaa nipun lautakuntaan. Syytä tähän mutkaan emme tiedä.

Tapaamisen jälkeen pyöräilemme rantaan. Tunnelma ei ole lainkaan niin riehakas kuin aiemmin: ehkä se on helteen syytä? Minä etsin netistä tilauslomaketta virkatodistuksille, puoliso katselee sammakoiden lailla veden pinnalla hyppiviä kaloja. Nettilomakkeen kielivaihtoehdot ovat suomi ja ruotsi,  mutta soittamalla selviää että englanniksikin todistuksen saa kunhan pyytää.

Ja sitten:

Odotamme jälleen, tällä kertaa adoptiolupaa. Kokousaikataulua emme tiedä, mutta jostain syystä se ei häiritse. Tulkoon tieto kun tulee, ei se niin kauan voi kestää.

Yksi ajatus artikkelista “Nytkähdys”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: